Case

Techniek Doet Het

Campagne voor TechniekPact West-Friesland

De wereld draait sneller dan ooit

Techniek is overal

In deze campagne, rolt, beweegt, springt, en beweegt alles om techniek. Techniek zit namelijk overal in, op en aan en het allerbelangrijkste hierbij is het vak techniek onder de aandacht te blijven brengen bij de nieuwe generatie. Zelfs de grootste techneuten zijn spelenderwijs begonnen, maar het werken in techniek is wel iets anders dan wat het voorheen was.

VMBO Profiel

De campagne richt zich vooral om de nieuwe generatie te laten kiezen voor het vak techniek. In samenwerking met de vervolgopleiding zorgen we met de campagne ervoor dat het vak techniek op de meest leuke manier onder de aandacht worden gebracht. Met het VMBO profiel als basis is er een wereld vol techniek te ontdekken.

Van zorgrobot tot groene techniek

In de campagne laten we de diversiteit en de breedte van het vak techniek zien. Of dit nu een zorgrobot is die zorgt dat je met een handicap gewoon mee kan doen bij school of werk of dat het nu draait om groente en gewassen te verbeteren. Techniek van nu gaat uiteindelijk om het bijdrage aan een betere wereld en die van jezelf.

Techniek Doet Het I Zorg

Techniek Doet Het I Groen

Techniek Doet Het I Bouw

Techniek Doet Het I Robotica

Terug naar cases

Cookie toestemming

Selecteer hier welke cookies je wilt accepteren.

Dit is een omschrijving
Dit is nog een omschrijving