Werkwijze

Iedere Filmmachtfilm zit vol superpower.
De belangrijkste op een rij:

Echtheid

Echte verhalen, dat zijn de verhalen die mensen doorvertellen. Om een echt verhaal te vinden, moet je de essentie zien te pakken. Samen graven we diep naar die ware kern.

Eerlijkheid

Eerlijkheid is de enige weg om een goede relatie en een fantastisch team te bouwen. Dat vraagt om lef. Fouten toe durven geven. Delen wat op je hart ligt. Open zijn. Dat is de manier waarop wij samenwerken.

Emotie

Een echte emotie gaat dwars door alles heen. Daarvoor moet een shot perfect zijn. Of het nu om een lach, een traan, een zucht of een knipoog gaat — emotie is key. Daarom gaan we tot het gaatje. Een extra take? Oké, nog eentje dan.

Energie

Zonder energie geen beweging. Op halve kracht bestaat bij ons niet. Elk project gaan we volle bak in. Energie maakt enthousiast. Het is een versneller.

Plezier

Plezier is trots worden op jezelf. Plezier is iets nieuws leren. Het beste uit jezelf halen, jezelf verrassen. Plezier is werk doen dat voor jou de moeite waard is. Dus laten we samen plezier maken.

Dit zijn ze: de vijf Filmmacht Superpowers.

Echtheid

Eerlijkheid

Emotie

Energie

Plezier

Team

Aangenaam.

Uitvoerend Producent

Jesper van Langen

Producer

Mats Werkman

Let us know

New crew

Creative Director

Shaun Voogd

Wij willen de wereld eraan blijven herinneren hoe mooi mensen zijn. Dat doen we door altijd op zoek te gaan naar het meest bijzondere verhaal en dat te vertellen met impactvolle films. Doe je mee?

Cookie toestemming

Selecteer hier welke cookies je wilt accepteren.

Dit is een omschrijving
Dit is nog een omschrijving